Bucataria arabeasca nu este celebra doar de la Magreb pana la Mashriq, Levant sau Golful Persic. Bucataria arabeasca este recunoscuta si apreciata la nivel international pentru ca promoveaza o cultura bogata a condimentelor si a ierburilor aromatice, fiind influentata de clima, de cultivarea posibilitatilor regionale si de posibilitatile de comercializare specifice fiecarei zone. Bucatariile din regiunile Magreb si Levant sunt relativ tinere, insa bucataria din regiunea Khaleej este una foarte veche, cu o puternica traditie in spate.
Ganesha Caffe este un restaurant arabesc care isi doreste sa aduca in fata publicului autohton elemente specifice din toate aceste regiuni, din dorinta de a impartasi romanilor bogatia si diversitatea acestei bucatarii, care reprezinta o combinatie armonioasa intre aromele mediteraneene, cele orientale si indiene. In majoritatea felurilor de mancare din acest restaurant arabesc din Bucuresti veti gasi ingrediente precum scortisoara, pudra de curry, usturoiul, carnea de vita, sosuri usoare, menta, orez, sofran, soiuri variate de legume: castraveti, vinete, ardei grasi, dovlecel sau patrunjel.
Ganesha Caffe isi propune sa devina un restaurant arabesc popular in Bucuresti, astfel ca ofera clientilor care ii calca pragul o selectie impresionanta de feluri de mancare cu specific, clasificate in functie de momentul zilei in care sunt servite. Astfel, pentru micul dejun va propunem platouri complexe, in care sunt adaugate preparate precum Hommous, Moutabal sau Halloumi, acestea completand de minune clasica omleta europeana. Daca sunteti pasionat de gustarile reci, in al nostru restaurant arabesc aveti posibilitatea de comanda crema de iaurt proaspata si sanatoasa Labne sau aperitivul complet Ganesha, ce include specialitatile arabesti Hommous, Labne sau Moutabal.
In cadrul pranzului, acest restaurant arabesc se detaseaza prin specialitati precum supa crema de linte, salatele speciale Fatoush sau Tabouleh, ori gustarile calde. Din ultima sectiune, recomandam clientilor care doresc sa descopere miresmele specifice unui restaurant arabesc preparate precum Sambusek cu carne, Arayes kebab si cascaval, Lahmacun, muschi de vita Ras Asfour sau Sarhat de pui cu sos alb.